Post by nteracgadtuno on Feb 10, 2022 12:57:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά stamina hack ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Λοιπόν, αν διαβάζετε αυτό, ρίξτε μια ματιά στο Battle cats. Γιατί αυτό το παιχνίδι είναι αντίγραφό του, οπότε αν σας αρέσουν τα Battle cats, ήρθατε στο σωστό παιχνίδι, εκτός από το ότι τα μιμίδια δεν υπάρχουν.
Δεν μπορώ να μετακινήσω το παιχνίδι μου από το τηλέφωνό μου στο tablet μου... το να ξεκινήσω από την αρχή είναι πολύ δύσκολο
Είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είναι ένα τρόπαιο για να αναβαθμίσετε τα αγόρια σας (και τα κορίτσια) και είναι ένα τρόμο για να αποκτήσετε νέα αγόρια (και κορίτσια)
Είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι και αξίζει να το κατεβάσετε. Προσωπικά δεν έχω παίξει πολύ αλλά το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι μικρά γραμματικά λάθη.
όμορφη
Telio
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο! Από τα γραφικά μέχρι το gameplay μου αρέσει η αναβάθμιση χαρακτήρων, αν και θα ήταν ωραίο να μπορέσω να αποκτήσω διαμάντια λίγο πιο εύκολα η κλήση κοστίζει αρκετά αλλά δεν αφαιρεί τίποτα από το παιχνίδι για μένα σίγουρα 5 αστέρων
Ωραίο παιχνίδι...μακάρι να υπάρχει ένα τυχαίο αφεντικό που γεννιέται σε ένα τυχαίο στάδιο/επίπεδο που δίνει xtra loot ή sumthng...GJ
γενικά καλό παιχνίδι. 5 αστέρια εάν βελτιωθεί η διεπαφή.
είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο, αλλά δεύτερο και αδύνατο επίπεδο
Ωραίο παιχνίδι
Αυτό είναι καταπληκτικό παιχνίδι! ακόμη και είμαι στο cha.5:curse Και έχω πρόβλημα εδώ ότι αυτό είναι τόσο δύσκολο στο στάδιο 30, έχω κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να το ολοκληρώσω, πρέπει να προσθέσουν ότι όσο περισσότερο χάνουμε το στάδιο πρέπει να γίνεται πιο αδύναμο! Τέλος πάντων καλό παιχνίδι συνέχισε έτσι! Επίσης θέλω να ρωτήσω αυτό στο cha. Τρία ήταν δύο αφεντικά τώρα γιατί είναι μόνο ένα;;
Kingdom Wars Strategie zocz
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι χρόνια τώρα. Το απολαμβάνω πολύ. Ήταν αξιόπιστο μέχρι σήμερα το βράδυ. Προσπάθησα να αγοράσω το πακέτο 10 δολαρίων 1200 gem. Δεν επεξεργάστηκε. Προσπάθησα ξανά και πάλι δεν έγινε επεξεργασία. Πάω να ελέγξω την κάρτα μου και η φήμη είχε πάρει τα 20 δολάρια. Θα ήθελα μια επιστροφή χρημάτων παρακαλώ.
... Ρωσικά, Κινέζικα και Ιαπωνικά. Πλατφόρμα: Google Play, iOS Store. ... Τα καλύτερα παιχνίδια του Ιουλίου όπως το diep.io και το Card Wars Kingdom.
καλό, αλλά όχι και τόσο καλό, γιατί η πληρωμή του να κερδίζεις και το διαμάντι στην παρακολούθηση διαφημίσεων δεν είναι ότι μου πήρε 5 μήνες για να τελειώσω το παιχνίδι, αλλά συνιστώ αυτό το παιχνίδι για τους παίκτες😁👌
Πρέπει να συμφωνήσετε με άλλους, το παιχνίδι γίνεται αδύνατο και η απόκτηση νέων και σπάνιων χαρακτήρων δεν θα συμβεί αν δεν ξοδέψετε εκατοντάδες.
Κατάβαση
πολύ καλό παιχνίδι
Πάρα πολλές διαφημίσεις. κάντε κλικ σε ένα για να πάρετε διπλό χρυσό και μετά εμφανίζεται αυτόματα ένα άλλο. Αγόρασα ένα θρυλικό και πήρα έναν τοξότη που κάνει 400 ζημιές. ενώ το δωρεάν μου κάνει 4500 ζημιά. Σοβαρευτούμε.
Αν καταφέρω να αποθηκεύσω τα δεδομένα μου στο μέλλον, θα επαναφέρω τη βαθμολογία μου στο πέντε. Ξόδεψα πολύ χρόνο στο τρίψιμο και θα με πιάσουν όταν πάρω το νέο μου τηλέφωνο. Λαμβάνω συνέχεια ένα μήνυμα σφάλματος και δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου στο μενού ρυθμίσεων. Τα δεδομένα μου εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω.
Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι μόνο εγώ, αλλά τα γραφικά φαίνεται να είναι χαμηλών αναλύσεων
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade xsr
Μου αρέσει το παιχνίδι, το οποίο είναι ένα από τα πάντα δολοφόνος και πολλοί από τους χαρακτήρες είναι καλοφτιαγμένοι. Είμαι ο ίδιος δημιουργός, μου αρέσει να σχεδιάζω και να περιγράφω λεπτομερώς σκίτσα και μετά τα δίνω στους φίλους, την οικογένειά μου κ.λπ. Έπειτα χρωματίζουν τα σκίτσα και τα δίνουν πίσω. Περιμένω μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερο απόθεμα φωτογραφιών για να αρχίσω να πουλάω.
Διασκεδαστικο.
Καταργήθηκε ένα αστέρι για τις επιθετικές διαφημίσεις και τις αναγκαστικές διαφημίσεις με σφάλματα.
Ομορφη
Ένα παιχνίδι φθηνής κατασκευής, με κακές μεταφράσεις στα αγγλικά, χαμηλά γραφικά, μια γελοία εύκολη καμπύλη εκμάθησης για αρχάριους και μια προφανή τάση προς μια εμπειρία "pay to win" ή "grid out the fun".Επίπεδο 7 και βαριέμαι χωρίς να ενδιαφέρομαι να ανεβάσω κάτι. Ακόμη και η ποιότητα της διαφήμισης ήταν κακή.
είναι ένα καλό παιχνίδι, πάντα είναι πολύ ομαλό, αλλά δεν μου αρέσει το πώς είναι όπως οι φωτογραφίες φαίνονται αντιγραφές και είναι κάπως περίεργο, αλλά είναι διασκεδαστικό
Στελιος
καλό και ωραίο, αλλά ένα παράπονο για το παιχνίδι είναι ότι όταν αγόρασα λέει ότι η αγορά απέτυχε, ελπίζω ότι μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα
Kingdom Wars Strategi dko
Αγαπητοί προγραμματιστές, παίξατε μόνοι σας PvP; μοιάζει με όχι. Το παιχνίδι δεν είναι κακό. Αλλά το pvp είναι πρώτα απ 'όλα ψεύτικο, συνδέεται με τυχαία AI. εκτός από αυτό το επίπεδο AI στο PvP είναι απίστευτα υψηλό.!!
Η ατέλειωτη λειτουργία μου δίνει περισσότερες προσπάθειες, δεν το έχω κάνει σε 2 μέρες, επομένως δεν είχα καταφέρει να με 2 επιμελητή, προσπαθώ να εξοικονομήσω χρυσό για λίρες επίσης γιατί 200.000 για 10 άδειες αποθήκευσης τροφής επίσης το καλύτερο παιχνίδι άμυνας πύργων, νομίζω ότι το battle cats ήταν καλύτερο ήταν μπορείτε να πάρετε μια νέα μονάδα κάθε μέρα
Πολύ καλό συνολικά, αλλά η γραμματική πρέπει να διορθωθεί. Οι θησαυροί είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν, το ποσοστό πτώσης θα πρέπει να αυξηθεί
Το έπαιζα και συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι μια μάχη. Επίσης, πάρα πολλές διαφημίσεις σας ρουφούν άπληστους προγραμματιστές, αλλά θα συνεχίσω να παίζω γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να παίξω
Το Galaga Wars + είναι το κλασικό arcade shooter για iPhone ή iPad. Ακριβώς όπως το πρωτότυπο, η πυροδότηση είναι αυτοματοποιημένη, απλώς πατήστε την οθόνη